Restonomi Emmiina Lehtonen toimii Noblessan keittiömestarina. Tampereella asuva Emmiina on kouluttautunut ravintolakokiksi vuonna 2012. Joulukuussa 2018 hän valmistui restonomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta.
Emmiina on Vuoden Nuori Kokki 2018 -kilpailun voittaja, ja sijoittui kolmanneksi Taiwanissa järjestetyissä nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailussa syksyllä 2018.
Vuoden 2019 lopulla Noblessan keittiömestari suuntasi Uuteen-Seelantiin töihin ja reissaamaan kolmen kuukauden ajaksi. Ravintolakokkina työskentely Suomessa ja ulkomailla on tuonut Emmiinan ruuanlaittoon ennakkoluulotonta kokeilunhalua sekä uusien ja perinteisten ruuanlaittotapojen yhdistelyä.
Tällä hetkellä Emmiina toimii yrittäjänä ja reseptien suunnittelijana. Löydät hänen herkulliset reseptinsä Noblessan nettisivujen lisäksi myös Instagramista: @emmiinalehtonen